tiistai 26. elokuuta 2014

Strike a pose !

Eilen tennarit vaihtu korkkareihin kun käytiin reenaan poseerausta ja tietty niillä korkkareilla kävelyä ! Itse en muista millon viimeksi korkkarit on tullu laitettua jalkaan vaan kyllä se taito kävellä niillä on jossakin tuolla takaraivossa ;D Nilkan nyrjähdyksiltä ja kaatumisilta vältyttiin !
   Reenattiin Valveen peilisalilla ja opettajana meillä oli ihana Tii Alasimi. Puhuttiin ensin vähän kaikkien taustoista ja tavoitteista jonka jälkeen Tii kertoi meille bikini fitness kisoista ja kisoihin valmistautumisesta. Todella paljon saatiin uutta tietoa tästä lajista ja omiin kysymyksiin hyvin vastauksia. Parit kisakorkkaritkin Tiillä oli mukana ja saatiin niitä ihailla(kauhistella). Kevyt 12cm korko tähän 174cm lisää tuntuu aika hurjalta vaan onneksi tuo 12cm oli se maksimi eikä niiden kenkien noin korkeat pidä olla!
   Käytiin läpi kävelyä: hyvä ryhti, kävellään yhtä linjaa, peppua saa keinuttaa ja kädet kevyesti mukaan. Aluksi tuo kävely ei tuntunut ollenkaan luonnolliselta vaan nopeaa siihen pääsi mukaan. Kun kävely alkoi sujua paremmin, opeteltiin poseerauksia. Käytiin läpi neljösosakäännökset, joissa poseerattiin joka suunnasta. Pose edestä, sivulta, takaa, taas sivulta ja edestä. Ei aivan meinannu taipua kaikkiin asentoihin, joten reenaaminen peilin edessä kotona alkaa ja liikkuvuusreenit kans!
   Käytiin läpi myös t-kävely. Ensin koko ryhmänä ja sitten päästinkin tosi toimiin kun t-kävely tehtiin yksin! Oli siinä vähän vielä hakemista kun joka suuntaan piti poseerata, edestä ja takaa ja kävelläkin vielä oikein ja moneen suuntaan:D Vaan tästä se lähtee! Toisesta tunnistakin kerettiin jo vähän kysästä ja eiköhän me käydä se toinenkin kerta reenaan ja katsoon kuka on reenannu eniten kotona peilin edessä;)
   Tämä oli kyllä aivan loistava tapa aloittaa uus viikko! Melkeen koko ryhmä kasassa, tehään jotain uutta yhdessä, tutustutaan lisää lajiin ja uuteen samanhenkiseen ihmiseen. Taas riittää virtaa ja intoa!


Woopwoop!

-Sansku

1 kommentti:

  1. Oli huippua ja parasta tässä oli se, että nyt mimmit ymmärtää, että se posettaminen lavalla onkin tosi iso ja tärkeä ja VAIKEA juttu! :)

    VastaaPoista